Annonsera - ny annons, ändra eller radera i dina befintliga annonser.
>> Klicka här
Sälj dina gamla spel via Bytspel.com. Att annonsera är helt gratis.
>> Läs mer

 Bytfilm.com - Beg. filmer
 Bytbok.com - Kurslitteratur
 Whycard - Gratis vykort

 

Annonsera gratis på Bytspel.com!

Här säljer du din gamla spel och köper din nya. Smart, snabbt och enkelt.

Hur gör man?
För att du ska kunna annonsera krävs det att du registrerar ett användarnamn. Sedan går du in på rubriken näst högst upp till vänster - Annonsera gratis - och loggar på med ditt användarnamn samt det lösenord du erhållit i din e-postbrevlåda. Efter det skriver du in de annonser du önskar publicera.

Varför måste man registrera ett användarnamn?
Användarnamn är för att du ska kunna gå in och ta bort eller ändra i en befintlig annons. Samt för att eliminera att någon missbrukar Bytspel.coms annonser.

Användaruppgifter?
Nej, vi lämnar inte ut dina användaruppgifter. De frågor som ställs är bara till för att vi ska kunna kommunicera med eventuella annonsörer - så vi kan berätta vilken ålder våra besökare har, vad de gillar och så vidare.

Det finns en krysslåda som det är valfritt att kryssa för - gör du det kommer det vid tillfälle att komma information till dig. Informationen kan bestå av biovisningar, tävlingar, reklam eller spartips riktade till studenter. Kryssar du för den rutan garanterar vi dig att du inte kommer att bli besviken - tvärt om! Våran affärsidé är att du ska spara pengar - och informationsmailen är inte annorlunda.

Piratkopierade spel får ej annonseras via Bytspel.com

Bytspel.com accepterar inte försäljning av olovliga kopior (piratkopior). Annonser om piratkopiering kommer att raderas och användaren avstängs omedelbart.

Vi går dagligen igenom annonserna på Bytspel.com för att se om olagliga produkter finns utannonserade. Ser du någon annons med piratkopior (även så kallade Hong Kong-original) – skicka ett mail! Vi kan ha missat just den annonsen och uppskattar din hjälp.

Hur vet man om ett spel är en kopia eller vad som gäller enligt lagen?
– svaren finns på www.mdts.se

[Skapa användarnamn] [Lägg till annons] [Glömt lösenordet]

 


 
SPELTITEL:


SPELSYSTEM:


GENRE/HÅRDVARA:


STAD:


ANNONSTYP:


 Partners: